search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Όρμηξε σε παπαράτσι και της άρπαξε το κινητό – Η ερώτηση που τον εκνεύρισε (Video)

30.01.2024 10:19
kanye-west-new

Την υπομονή του έχασε ο Κάνιε Γουέστ όταν παπαράτσι που τον ακολουθούσε τον ρώτησε αν η σύζυγός του, Μπάνκα Σένσορι έχει «ελεύθερη βούληση».

Η φράση αυτή φαίνεται ότι ενόχλησε ιδαιτέρως τον ράπερ ο οποίος πριν η ρεπόρτερ ολοκληρώσει τη φράση της, γύρισε προς το μέρος της και της άρπαξε από τα χέρια το τηλέφωνο με το οποίο τον βιντεοσκοπούσε.

«Ο κόσμος θέλει να μάθει αν η Μπιάνκα έχει ελεύθερη βούληση, κάποιοι λένε ότι την ελέγχεις…» είχε προλάβει να πει η ρεπόρτερ πριν ο Γουέστ τη σταματήσει εμφανώς εκνευρισμένος.

«Μου έρχεσαι εδώ με… αυτές τις βλακείες, είμαι άνθρωπος. Είσαι τρελή;» της είπε σε έξαλλη κατάσταση και πρόσθεσε: «Είμαι ένας θρύλος, και έρχεσαι και με ρωτάς κάτι ηλίθιες μ… για τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η γυναίκα μου».

Απορροφημένος στο παραλήρημά του, ο ράπερ συνέχισε να βρίζει τη δημοσιογράφο, ενώ τη ρώτησε αν η ίδια έχει «ελεύθερη βούληση», καθώς και «αν δουλεύει για τον διάολο».

Εκείνη από την πλευρά της παρακαλούσε ώστε να της δοθεί πίσω το τηλέφωνό της με αρκετούς ακόμη παρευρισκομένους να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση.

«Με ρώτησες αν η γυναίκα μου έχει ελεύθερη βούληση. Ήταν μια ηλίθια, ασεβής ερώτηση» συνέχισε απτόητος ο Γουέστ.

«Ήταν αυτό λάθος ή σωστό; Απάντησε στην ερώτησή μου, υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, απάντησε στις δικές μου ερωτήσεις» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος.

Μετά από τη φραστική του επίθεση απέναντι στη ρεπόρτερ, ο Γουέστ δεν δίστασε να της… προσφέρει δουλειά, με την υπόσχεση, μάλιστα, να της δίνει διπλάσιο μισθό από αυτόν που παίρνει.

Το περιστατικό συνέβη μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Γουέστ απαγόρευσε στη σύζυγό του να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ράπερ φέρεται να απαγορεύει στην 29χρονη Σενσόρι να χρησιμοποιεί τα social media, ώστε να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια.

«Η Μπιάνκα είχε πάντα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήταν ενεργή σε αυτά – μέχρι που παντρεύτηκε τον Κάνιε. Ο Κάνιε δεν θέλει να τα έχει γιατί πιστεύει ότι θα πληγωθεί αν διαβάζει τα άσχημα πράγματα που λένε οι άνθρωποι για εκείνη. Την έπεισε ότι, αφού είναι πλέον σταρ, πρέπει να καλλιεργεί γύρω της ένα μυστήριο και αυτό είναι απογοητευτικό για όσους τη γνωρίζουν, καθώς είναι μια μορφή ελέγχου» ανέφερε μια πηγή.

«Η Μπιάνκα δεν χρειάζεται να προστατευτεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από τον Γουέστ, καθώς συνεχίζει να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram» επισημαίνει η ίδια πηγή.

«Σπρώχνει τη γύμνια της στον δικό του λογαριασμό, ώστε να μπορεί να την ελέγχει. Είναι ενοχλητικό και με το να την αποκλείει από τον κόσμο την κάνει να απομονώνεται όλο και περισσότερο. Από αρχιτέκτονας έγινε σύζυγος. Είναι παγιδευμένη» προσθέτει.

Η Σενσόρι και ο Γουέστ παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022, με κάποια δημοσιεύματα το περασμένο φθινόπωρο να προκαλούν αίσθηση, καθώς ισχυρίζονταν ο ράπερ την ελέγχει και την έχει απομονώσει από την οικογένειά της.

«Η Μπιάνκα έχει γίνει υποχείριό του και ο δυνατός της χαρακτήρας έχει εξαφανιστεί καθώς ο σύζυγός της φέρεται να ελέγχει τι φοράει, πού πηγαίνει ακόμα και τι τρώει» αναφέρει η ίδια πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Σάννυ Μπαλτζή σε δημοσιογράφους: «Το παρακάνετε – Αλλάξτε την τηλεόραση που παραλάβατε» (Video)

Ρένια Λουιζίδου για Βλάσση Μπονάτσο: Αν κάποιος άλλος έκανε ό,τι εκείνος, δεν θα είχε συγχωροχάρτι (Video)

Λονδίνο: Πρεμιέρα για την παράσταση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ – Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:08