search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Ρένια Λουιζίδου για Βλάσση Μπονάτσο: Αν κάποιος άλλος έκανε ό,τι εκείνος, δεν θα είχε συγχωροχάρτι (Video)

30.01.2024 09:09
loyizidoy-mponatsos-new

Για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο και τη συνεργασία που είχαν κατά το παρελθόν μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που ήταν η προσωποποίηση της ζωής!

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, η ηθοποιός επισημαίνει το σοκ που υπέστη όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του, ενώ τονίζει ότι ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος και μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα.

«Εγώ ήμουν 23 χρονών. Ο Βλάσσης ήταν συνέχεια σαν να έχει η μέρα 40 ώρες και εγώ κάποια στιγμή τα έπαιζα. Μου έλεγε: σήκω ρε μούχλα. Ο Βλάσσης ήταν η ζωή η ίδια, σαν 7 άνθρωποι. Δεν μπορούν πολλοί άνθρωποι να έχουν ούτε τους ρυθμούς του, ούτε την ενέργειά του. Όταν “έφυγε” ο Βλάσσης ήταν σοκ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Πολλά πράγματα από αυτά που έκανε ο Βλάσσης, αν τα έκανε άλλος δεν θα είχε το ίδιο συγχωροχάρτι. Είναι, όμως, μία συγκεκριμένη προσωπικότητα όλη μαζί. Παράλληλα με όλη αυτήν την τρέλα, είχε μία τρυφερότητα σαν άνθρωπος. Δεν είναι από τους ανθρώπους που τον συγκρίνεις και λες ότι ο Βλάσσης ήταν αυτό. Δεν σου θυμίζει κανένα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Λονδίνο: Πρεμιέρα για την παράσταση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ – Ποιοι celebrities έδωσαν το «παρών»

Χρήστος Λούλης για «Famagusta»: «Μόνο στην σκέψη ότι είναι αληθινές ιστορίες, σηκώνεις τα χέρια ψηλά»

We are the world: Η «μεγαλύτερη βραδιά της ποπ» έρχεται στο Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07