search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Νίκος Ζιάγκος: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από γκέι και γυναίκες» (Video)

30.01.2024 11:50
ziagkos-new

Για την καριέρα του τόσο στο μόντελινκγ όσο και στην τηλεόραση μίλησε ο Νίκος Ζιάγκος αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί στον χώρο της υποκριτικής.

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, πρόκειται για μια κατάσταση που βίωσε όχι μία φορά και μάλιστα, από πολλούς ανθρώπους του χώρου.

«Υπήρχε μία κάστα σκηνοθετών οι οποίοι έβγαζαν κόμπλεξ με τους ευπαρουσίαστους ηθοποιούς, αυτούς τους παρατούσα και έφευγα. Δεχόμουν πάρα πολλή σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκες, πρωταγωνίστριες και γκέι. Γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε την πόρτα και γδυνόταν μπροστά μου και μου έλεγε “σου αρέσει το σώμα μου;”» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και πρόσθεσε:

«Όταν μου την έπεφταν στη δουλειά, με έπιανε αρνητισμός. Η πρωταγωνίστρια που με παρενόχλησε και αρνήθηκα, μετά μου έβγαζε κακία, μέχρι που αντέδρασα πολύ άσχημα. Η ίδια πρωταγωνίστρια που αρνιόμουν να προχωρήσω μαζί της, έθεσε τον όρο “ή εγώ ή αυτός”. Όλες αυτές τις γνωστές και επώνυμες τις έλεγα “ψιλοτρελές”».

Τέλος, ο Νίκος Ζιάγκο αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με θαυμάστριά του, όπως επίσης και τον γάμο του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

«Μία θαυμάστρια ήρθε σε κλαμπ και μου ξήλωσε τα κουμπιά από το πουκάμισο, λέγοντάς μου «θα έρθεις μαζί μου. Αυτό το διάστημα σκηνοθετώ βίντεο κλιπ και γράφω 6-7 κωμωδίες για το θέατρο. Ο γάμος θα γίνει σύντομα με την σύντροφο μου, Δάφνη. Με τη σύντροφό μου, Δάφνη γνωριστήκαμε σε ρεσιτάλ πιάνου, γιατί είναι πιανίστρια» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: «Η ανθρωποφαγία είναι στη μόδα» (Video)

Κάνιε Γουέστ: Όρμηξε σε παπαράτσι και της άρπαξε το κινητό – Η ερώτηση που τον εκνεύρισε (Video)

Σάννυ Μπαλτζή σε δημοσιογράφους: «Το παρακάνετε – Αλλάξτε την τηλεόραση που παραλάβατε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:19