search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας: «Η ανθρωποφαγία είναι στη μόδα» (Video)

30.01.2024 10:51
ntalaras-new

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σάννυ Μπαλτζή παραβρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας, με τον τραγουδιστή να έχει νέο «τετ α τετ» με τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά των δημοσιογράφων που προκάλεσαν σάλο, το κλίμα ήταν αρχικά αμήχανο εκατέρωθεν, με τους ρεπόρτερ να επιδιώκουν, ωστόσο, να αποσπάσουν από εκείνον νέες δηλώσεις.

Ο Γιώργος Νταλάρας, από την πλευρά του, με μια διάθεση σαφώς πιο ήπια αυτή τη φορά, απάντησε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους στους οποίους ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει για το βιβλίο και μόνο.

«Η Σάννυ είναι μια όμορφη ευγενής αναρχική, είναι μια κοπέλα, διανοούμενη ρεμπέτισσα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που είπα» τόνισε, ενώ φεύγοντας σχολίασε ότι η «ανθρωποφαγία είναι μόδα» αναφερόμενος προφανώς στις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη εριστική συμπεριφορά του απέναντι στους ρεπόρτερ.

Γιώργος Νταλάρας: Η συμπεριφορά που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Νταλάρας, ερωτηθείς να σχολιάσει τη δήλωσή του σχετικά με τους νεότερους καλλιτέχνες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε διαφημιστικές καμπάνιες fast-food, άσκησε έντονη κριτική κατά των δημοσιογράφων, απευθυνόμενος σε εκείνους με τρόπο υποτιμητικό και προσβλητικό.

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο» είπε αρχικά, ενώ απευθυνόμενος σε μια δημοσιογράφο πρόσθεσε:

«Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις.

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα»

Διαβάστε επίσης:

Κάνιε Γουέστ: Όρμηξε σε παπαράτσι και της άρπαξε το κινητό – Η ερώτηση που τον εκνεύρισε (Video)

Σάννυ Μπαλτζή σε δημοσιογράφους: «Το παρακάνετε – Αλλάξτε την τηλεόραση που παραλάβατε» (Video)

Ρένια Λουιζίδου για Βλάσση Μπονάτσο: Αν κάποιος άλλος έκανε ό,τι εκείνος, δεν θα είχε συγχωροχάρτι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:20