search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση βγάζει στον δρόμο αγρότες και εκπαιδευτικούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με κοστολογημένες προτάσεις

31.01.2024 15:50
avgeri-new

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη τονίζοντας ότι ο αγροτικός κόσμος, οι κτηνοτρόφοι αλλά και η εκπαιδευτική κοινότητα είναι στους δρόμους λόγω της αλλαζονείας και του αυταρχισμού που επιδεικνύει. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

«Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση οδηγεί σε απόγνωση την κοινωνία και της κουνά το δάκτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στα προβλήματα με κοστολογημένες προτάσεις»

«Η πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που έχει οδηγήσει σε απόγνωση την κοινωνία και έχει βγάλει στο δρόμο τον αγροτικό κόσμο και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν ακούει την κοινωνία και τα προβλήματά της, αλλά της κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία. Ενώ την ίδια ώρα, εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και τους μεσάζοντες που κερδοσκοπούν σε βάρος του αγροτικού κόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.

Με ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στα επικείμενα Περιφερειακά συνέδρια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία.

Με απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα της Αγροτικής Παραγωγής, της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Συνοχής».

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Άγριο περιστατικό bullying σε 15χρονο – Συμμαθητές του, τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας από αγρότες στην Αταλάντη

«Πάτος» η Ελλάδα στην Ευρώπη στη συμμετοχή και τις ευκαιρίες των γυναικών στην εργασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:59