search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Όποιος ενστερνίζεται ιδέες της Αριστεράς παθαίνει βλάβη, δεν βλέπει την πραγματικότητα (videos)

01.02.2024 09:58
adonis-new

Την άποψη περί… ελαττωματικών ιδεών της Αριστεράς φαίνεται ότι υποστηρίζει και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχολιάζοντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης (1/1) τις κινητοποιήσεις των φοιτητών κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο υπουργός Υγείας σχολίασε ότι οι νέοι που ενστερνίζονται τις ιδέες της Αριστεράς «παθαίνουν μια βλάβη και σταματούν να βλέπουν την πραγματικότητα».

Παρά την αντίδραση της δημοσιογράφου Χριστίνας Βίδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε, λέγοντας ότι όσοι πιστεύουν σε αριστερές ιδέες αρνούνται να δουν ότι αυτό με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας μίλησε και για την έναρξη λειτουργίας των πληρωμένων απογευματινών χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία, επανέλαβε την άποψη ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά νομιμοποίηση για τα «φακελάκια».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια παρανομία, τότε τη νομιμοποιείς για να τη σταματήσεις, δίνοντας ως παράδειγμα έφερε την ποτοαπαγόρευση στις ΗΠΑ

Βέβαια δήλωσε ότι ο ίδιος προσωπικά «πολεμάει πάρα πολύ το φακελάκι» και υποστήριξε ότι «μόνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει ευνοϊκό νόμο για το φακελάκι».

Τέλος, χαρακτήρισε «υποκρισία» τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία.

«Είναι κρίμα τα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία να μένουν κλειστά μετά τις τρεις το απόγευμα», τόνισε

«Θα δώσουμε με την υπουργική απόφαση τη δυνατότητα σε κάθε χειρουργική κλινική του ΕΣΥ να στήσει, αν θέλει και αν μπορεί, απογευματινό χειρουργείο. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές που μπορούν και θα θελήσουν», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναζήτηση αντιπολιτευτικού παλμού – Εντείνονται οι προβληματισμοί λόγω δημοσκοπήσεων

Δόμνα Μιχαηλίδου: Προχωράμε στην 4η διαδοχική αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Μπέος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση: Αρνείται να πληρώσει την αποζημίωση – «Δεν διαθέτω οικονομική ευχέρεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:12