Βρετανία: Επίθεση με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο, εννέα τραυματίες - Βίντεο ντοκουμέντο
Εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, τραυματίστηκαν χθες, Τετάρτη, σε περιστατικό με «καυστική ουσία» στο Κλάπαμ, στο νότιο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.
Τρεις αστυνομικοί διακομίσθηκαν επίσης στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Η πυροσβεστική εκλήθη για συμβάν με χημικά στην Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ απόψε», ανέφερε χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με email στο Reuters.
Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν καυστική ουσία που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, προσέθετε χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.
Βίντεο ντοκουμέντο του Sky News
Το βρετανικό Sky News έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την επίθεση στο νότιο Λονδίνο.
Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει έναν άνδρα να κινείται γύρω από ένα αυτοκίνητο πριν μπει στη θέση του οδηγού, με μια γυναίκα και ένα παιδί μπροστά από το όχημα να κρατούν με τα χέρια τα πρόσωπά τους.
CCTV captures 'chemical substance' attack unfold in Clapham in south London.https://t.co/QjyiwescaR pic.twitter.com/GarZViJkv0
— Sky News (@SkyNews) February 1, 2024
Διαβάστε επίσης: