search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:01
MENU CLOSE

My Style Rocks: Νικήτρια η Μορτασία με έπαθλο 30.000 ευρώ

02.02.2024 20:25
MORTASIA3

Ο έκτος κύκλος του «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε, με τη Μορτασία να καταφέρνει τελικά, να κερδίσει τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κουκίου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία (Αναστασία Μορτοπούλου)  ήταν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, με την τελευταία να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που πήρε την τελική απόφαση, με τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών να είναι πάρα πολλά. To στέμμα της «βασίλισσας του στυλ» παρέδωσε η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks», Όλγα Κοτλιδά.

Αμέσως, η Μορτασία έκανε την τελευταία της πασαρέλα και γύρισε στους κριτές, για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους στον διαγωνισμό, λέγοντας:

«Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή και χαίρομαι που τα κατάφερα παρόλες τις δυσκολίες. Περίμενα απλά αυτή τη στιγμή!»

Όλα τα λουκ που ετοίμασε η Μορτασία άφησαν έκπληκτους τους κριτές, οι οποίοι τόνιζαν συνεχώς, την πρόοδό της στον διαγωνισμό μόδας.

Στις αρχές της συμμετοχής της, είχε καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα με το «γκόθικ» στυλ της και την έντονη προσωπικότητα που έχει.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Οργισμένη διάψευση του παλατιού ότι η πριγκίπισα ήταν σε κώμα μετά την επέμβαση

Έμμα Στόουν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αυτιστικός θαυμαστής της εξήγησε πώς τον βοήθησε (Video)

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο – «Το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:57