search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Οργισμένη διάψευση του παλατιού ότι η πριγκίπισα ήταν σε κώμα μετά την επέμβαση

02.02.2024 17:56
middleton

Κατηγορηματικά διαψεύδουν πηγές του παλατιού, τον ισχυρισμό Ισπανίδας δημοσιογράφου ότι η Κέιτ Μίντλετον έπεσε σε κώμα μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Μετά την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η δημοσιογράφος Concha Calleja ισχυρίστηκε στο δημοφιλές ισπανικό ειδησεογραφικό πρόγραμμα Fiesta ότι η Κέιτ έπεσε σε κώμα λόγω επιπλοκών, ανέφεραν οι Times.

«Οι γιατροί έπρεπε να λάβουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή λόγω των επιπλοκών που προέκυψαν», ισχυρίστηκε η δημοσιογράφος. «Η απόφαση ήταν να τη βάλουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να τη διασωληνώσουν. Υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος δεν πήγε τόσο καλά».

Η Calleja ανέφερε ότι η ζωή της Κέιτ βρισκόταν σε «μεγάλο κίνδυνο» μετά τη χειρουργική επέμβαση και ότι «πρακτικά ένα ολόκληρο νοσοκομείο» στήθηκε στο σπίτι της για τη διαδικασία ανάρρωσης.

Ωστόσο, πηγή του παλατιού αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

«Είναι απόλυτη ανοησία», είπε μια πηγή του παλατιού στους Times. «Δεν έγινε καμία απόπειρα από εκείνη τη δημοσιογράφο να ελέγξει οτιδήποτε. Είναι βασικά, εντελώς φτιαχτή ιστορία, για να το θέσω κομψά», κατέληξε η πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Έμμα Στόουν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν αυτιστικός θαυμαστής της εξήγησε πώς τον βοήθησε (Video)

Μαράια Κάρεϊ: Το… τολμηρό φόρεμα και το νέο βραβείο της τραγουδίστριας (Photos)

Χρύσα Παπά: Η έντονη ερωτική σκηνή με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που… βραβεύτηκε! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:44