search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Αντρέας Μικρούτσικος: «Στην Κατερίνα Καινούργιου βγάζω το καπέλο γιατί δεν βάζει τίποτα κάτω από το χαλί»

03.02.2024 17:01
mikroutsikos-kainourgiou

Για τον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Νταλάρα και για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Υπάρχουν και συνεργασίες που στον αέρα είμαστε αγαπημένοι και όταν πάμε για διαφημιστικά βριζόμαστε. Εδώ είναι πραγματικό και της βγάζω το καπέλο γιατί δεν καλύπτει, δεν κρύβει και δεν κουκουλώνει τίποτα. Δεν βάζει κάτω από το χαλί τα θέματά της και εφόσον αναδεικνύονται ο κόσμος έχει από εμάς μια ειλικρινή θέση, στάση και αντίληψη των πραγμάτων», ανέφερε αρχικά για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Νταλάρας μίλησε για την παθογένεια της τηλεόρασης»

«Σε μια εκδήλωση που γινόταν για τον Τσιτσάνη να βλέπει τον άλλον να διεκδικεί κάτι, θέλησε να μιλήσει για την παθογένεια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είχε κάτι με εσένα προσωπικά. Αν εσύ του έβαζες το μικρόφωνο στη μύτη συνέχεια θα μπορούσε να το κάνει προσωπικό. Μίλησε για την παθογένεια της τηλεόρασης, τι έργο επιτελείται. Εκεί στόχευσε ο Γιώργος, το είπε ωμά και βγήκε όλη η τηλεόραση να στηρίξει το σπίτι της. Υπήρξαν κάποιοι που δεν είπαμε ότι “είναι το σπίτι μας”. Αν το αγαπάμε πραγματικά πρέπει να κάνουμε κριτική και όχι να κουκουλώνουμε το πρόβλημα», είπε -μεταξύ άλλων- ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις δηλώσεις Νταλάρα.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή»

Σιβλέστερ Σταλόνε: To «αντίο» του Rocky στον «Apollo Creed»

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ένιωσα εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:46