search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:14
MENU CLOSE

Σημαία του Ανδρουλάκη η «ποιότητα ζωής»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2319
01/02/2024
04.02.2024 23:47
androylakis new

Αν διαβάσατε σε προηγούμενο φύλλο του «Ποντικιού» το ρεπορτάζ της εφημερίδας για το ΠΑΣΟΚ θα είδατε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει σημαία απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Και αν ένα θέμα γνωρίζει καλά ο Ανδρουλάκης, είναι αυτό της στεγαστικής κρίσης, καθώς είναι και ο πρώτος που το έφερε προς συζήτηση στην Ελλάδα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να του απαντήσει.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήρθε στη Βουλή. Υπεκφεύγει επειδή ξέρει τις τεράστιες και εγκληματικές του ευθύνες». Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι ο Μητσοτάκης θα έρθει σύντομα στα λεγόμενα του Ανδρουλάκη αναφορικά με την Golden Visa. «Όλα τα σοβαρά ευρωπαϊκά κράτη χρησιμοποίησαν την Golden Visa για να πυροδοτήσουν τον κατασκευαστικό τομέα. Μόλις όμως είδαν ότι τελείωσε αυτή η ιστορία και διευρύνονται οι ανισότητες, την κατήργησαν. Να καταργήσουμε την Golden Visa. Έχει χρέος να έρθει στη Βουλή» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης:

Ας πούμε και μια αλήθεια για τα F-35

Σπύρος Μπιμπίλας: Το ηθικό δίδαγμα, το κινητό και το φρεάτιο

Στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν τη… Δεξιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 20:12