search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:08
MENU CLOSE

Στη ΝΔ ψάχνουν να βρουν τη… Δεξιά

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2319
01/02/2024
04.02.2024 07:56
mitsotakis ypourgiko 76- new

Νέες… γκρίνιες προκάλεσε στο εσωτερικό της ΝΔ η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να υποδεχθεί (και) την Εύη Χριστοφιλοπούλου στο κόμμα, με ορισμένα στελέχη να θεωρούν ότι η παράταξη, πλέον… γέρνει στο Κέντρο και η Δεξιά έχει παραγκωνιστεί.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ είναι το πέμπτο προβεβλημένο στέλεχος του κόμματος που παίρνει μεταγραφή στη ΝΔ μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τη Λίνα Μενδώνη, τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Γιώργο Φλωρίδη (όλοι υπουργοί της τρέχουσας κυβέρνησης), ενώ κι άλλα στελέχη της Ν.Δ. προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως ο Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ήταν ξεκάθαρος για τις προθέσεις του: «Η Ν.Δ. έχει καταφέρει να διαφυλάξει τον πυρήνα των αξιών της, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι μπορεί να εξελιχθεί, να μετεξελιχθεί σε μια προοδευτική κατεύθυνση που θα μπορεί να υλοποιεί μεγάλες αλλαγές προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων» είπε.

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Διαβάστε επίσης:

Τρέμουν τους αγρότες οι βουλευτές της ΝΔ

Πάνω σε τρακτέρ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι», είπε στους αγρότες

Ακρίτα για Μπέο: «Σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή μου – Να κάνει τα κουμάντα του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06