search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:35
MENU CLOSE

«Μπηχτές» Παπαδημητρίου για Βόζεμπεργκ – Οργή από την ευρωβουλευτή: «Να ανακαλέσει άμεσα δημόσια»

05.02.2024 16:46
babis vozeberg

Μια …ανεξήγητη και ομολογουμένως «θολή» κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Μπάμπη Παπαδημητρίου και την Ελίζα Βόζεμπεργκ, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Η αρχή έγινε μετά από δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, πρώην βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στο Action24, έκανε λόγο για ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ» για την υποψηφιότητα της κας Βόζεμπεργκ, που ακόμα δεν έχει λυθεί, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Χαρακτηριστικά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει ένα θέμα. Δεν ξέρω αν έχει λυθεί. Είναι μεγάλο και βαρύ. Έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης».

Από την πλευρά της η ευρωβουλευτής με ανάρτησή της ζητά από τον κ. Παπαδημητρίου να ανακαλέσει δημόσια, διαφορετικά όπως λέει, θα εκκινήσει νομικές διαδικασίες.

Μάλιστα, κάνει λόγο απρόκλητη επίθεση που θίγει την υπόληψή της.

«Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια».

Διαβάστε επίσης:

Υπερασπίζεται το αυτοδιοίκητο η Σύνοδος των Πρυτάνεων – «Καταδικάζουμε κάθε μορφής επίθεση κατά του Δημόσιου Πανεπιστημίου»

Το Ευρωκοινοβούλιο της… διαφθοράς – Σχεδόν ένας στους τέσσερις έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο!

Ο Γιώργος Τσίπρας ρίχνει το γάντι στους δελφίνους του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ανόητοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:35