search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η απολογία του τράπερ για την υπόθεση ξυλοδαρμού φοιτητή

05.02.2024 09:39
dikastirio kavala – new

Σήμερα (5/2) αναμένεται να απολογηθεί ο 25χρονος τράπερ, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με ένα ακόμα άτομο ξυλοκόπησε έναν 23χρονο φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (26 Ιανουαρίου) κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο και ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, καθώς, μετά το συμβάν, όλοι αποχώρησαν από το σημείο.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ταυτοποίησή του.

Διαβάστε επίσης:

Η Sun «αποθεώνει» την Ίο – «Μπορούμε να έχουμε λίγη παραπάνω, παρακαλώ;»

Yδροπλάνα: Μέχρι το καλοκαίρι πτήσεις στη Δυτική Ελλάδα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58