search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Βόμβα στο υπ. Εργασίας: Τη διαδρομή των δραστών αναζητά η Αντιτρομοκρατική, με το… βλέμμα στους στρατολόγους (videos)

05.02.2024 16:29
vomva_stadiou_0502_1920-1080_new

Κανονικά λειτουργούν σήμερα οι κεντρικές υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά τη βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει δύο δράστες με μοτοσικλέτα, οι οποίοι άφησαν την τσάντα με τη βόμβα στο σημείο απέναντι από το υπουργείο, στη Σταδίου.

Τη διαδρομή των δύο δραστών αναζητεί η αντιτρομοκρατική

Τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο δράστες του χτυπήματος, προσπαθεί να εξακριβώσει η η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που αναζητεί στοιχεία για τη νέα γενιά τρομοκρατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, οι αστυνομικοί «ανοίγουν» όλα τα στοιχεία που έχουν από το παρελθόν.

Αυτό που λένε στην Αντιτρομοκρατική είναι πως το Α και το Ω είναι να μπορέσουν να εξακριβώσουν το δρομολόγιο των δραστών μετά την επίθεση στο υπουργείο Εργασίας.

Για αυτό τον λόγο παίρνουν βίντεο από όλα τα καταστήματα στην περιοχή, ενώ αναζητούν ένα συγκεκριμένο όχημα.

Οι αρχές θέλουν να εξακριβώσουν ποιο ήταν το δρομολόγιό τους, αλλά και πού κατέληξαν, ενώ φαίνεται ότι είχαν περάσει αρκετές φορές από το σημείο το προηγούμενο διάστημα.

Οι στρατολόγοι

Όσον αφορά τους στρατολόγους, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στα οποία θα τους αναζητήσουν οι αρχές.

Θεωρούν ότι είναι άτομα που έχουν απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική, είναι άτομα που έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, άτομα που είχαν κάποια στιγμή επαφή και με τις φυλακές και άτομα που θέλησαν κάποια στιγμή να δείξουν ότι αναβιώνει ένα μεγάλο κομμάτι της τρομοκρατίας στη χώρα μας

Η ΕΛΑΣ «βλέπει» νέους τρομοκράτες όσο αφορά την εκτέλεση, αλλά παλιούς όσο αφορά τον σχεδιασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης. Πηγές της Κατεχάκη μάλιστα λένε ότι δεν θα έκανε εντύπωση να μην υπάρχει καν γιάφκα.

Κεραίες «έπιασαν» τα δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Ιερά Οδό «έπιασαν» τα δυο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα των τρομοκρατών στην Εφημερίδα των Συντακτών. 

Όπως αποδεικνύεται, και τα δύο τηλεφωνήματα έγιναν από πακιστανικό κινητό «φάντασμα». 

Εν τω μεταξύ, καθώς η προκήρυξη της οργάνωσης αργεί, εντείνονται οι φόβοι για νέο ένοπλο χτύπημα, ακόμα και με ρουκέτα.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Έρευνα των Αρχών για το όπλο της δολοφονίας του Μπάμπη – Ψάχνουν στον χείμαρρο Αγριλιάς

Αγρότες: Ώρα αποφάσεων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Τα μηνύματα της κυβέρνησης

ΠΑΜΕ: Το χιουμοριστικό σποτ του στο TikTok για την ακρίβεια – «Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι» (video) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:08