search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί και έξι τραυματίες από ένοπλη επίθεση στο δικαστικό μέγαρο – Βίντεο ντοκουμέντο

06.02.2024 11:41
KWNSTANTINOUPOLI-PYROVOLISMOI-DIKASTIRIO

Ένοπλη επίθεση με δύο νεκρούς και έξι τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 6/2 στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης.

Νεκροί είναι οι δύο δράστες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως τρομοκράτες από τις τουρκικές αρχές.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, η επίθεση σημειώθηκε στις 11:45 το πρωί τοπική ώρα (10:45 ώρα Ελλάδος), στην τρίτη είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, στο σημείο ελέγχου της Αστυνομίας.

Ο Τούρκος υπουργός έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση, αναφέροντας ότι οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP/C.

Έξι άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουνκ καταδίκασε την ένοπλη επίθεση και ευχαρίστησε «τους ηρωικούς αστυνομικούς που απέτρεψαν την ύπουλη επίθεση και εξουδετέρωσαν τους δύο υπόπτους. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους αστυνομικούς μας και στους πολίτες που τραυματίστηκαν από την επίθεση. Η δικαστική έρευνα που ξεκίνησε από την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης μας για το περιστατικό συνεχίζεται προς πολλές κατευθύνσεις», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Στο πλευρό του η Καμίλα και τα παιδιά του – Η εικόνα μετά το σοκ της είδησης για τον καρκίνο (Videos/Photos)

Σουδάν: Κάθε 2 ώρες πεθαίνει ένα παιδί σε καταυλισμό εκτοπισμένων

Βρετανία: Σε σοκ μετά την αποκάλυψη ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει απο καρκίνο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:27