search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:49
MENU CLOSE

Κοζάνη – Ιδιοκτήτρια καντίνας που έφαγαν Κασσελάκης και Τάιλερ: «Ήταν πολύ ευγενικοί, αξιοπρεπείς και απλοί» (video)

08.02.2024 09:23
kasselakis_tyler_new

Στα Σέρβια Κοζάνης, προκειμένου να γυρίσει το βίντεο για το think tank του κόμματος για την Παιδεία, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τις νοστιμιές της κυρίας Ιωάννας Τσιώνα στην τοπική καντίνα που βρίσκεται επί χρόνια στη Γέφυρα των Σερβιών.

Οι δυο τους έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της καντίνας και ευχαριστήθηκαν το φαγητό τους, παραγγέλνοντας σουβλάκια και λουκάνικα.

Για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην καντίνα της μίλησε το πρωί της Πέμπτης (8/2) στο Mega η ιδιοκτήτρια, η κυρία Γιάννα.

«Την Κυριακή ήρθε ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του. Ξαφνικά παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Ήταν πολύ ευγενικοί και οι δύο, αξιοπρεπείς, συμπαθητικοί και απλοί», είπε η ιδιοκτήτρια της καντίνας.

Όπως τόνισε, οι δυο τους ήταν εξαιρετικά απλοί και συμπαθείς, ρωτώντας για την περιοχή των Σερβίων και τη λίμνη, ενώ συνομίλησαν και με τους πολίτες που ήταν στο σημείο.

«Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον πολιτικό αρχηγό ενός κόμματος να τρώει σε μια καντίνα. Μονοί τους παρήγγειλαν, μιλούσαν με τον κόσμο, δίναν απαντήσεις. Έφαγαν σουβλάκια και λουκάνικα, ήπιαν το αναψυκτικό τους και ενώ έτρωγαν μιλούσαν με τον κόσμο», πρόσθεσε.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Κασσελάκης και Τάιλερ σταμάτησαν στο σημείο για να δουν το πρόβλημα που κρατάει κλειστή τη γέφυρα, αλλά και για να γυρίσουν ένα σποτ για την Παιδεία.

«Περπάτησαν στη γέφυρα και οι δυο μαζί, είδαν το πρόβλημα, το εντόπισαν και γυρνώντας έφαγαν τα σάντουιτς και καθίσανε και αυτοί και παραγγείλανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, περιμένουμε και τους άλλους αρχηγούς να έρθουν και τον πρωθυπουργό τον ίδιο», κατέληξε η κυρία Γιάννα.

Όπως έγινε γνωστό, το πουρμπουάρ που άφησαν φεύγοντας ήταν γενναιόδωρο.

Διαβάστε επίσης:

Η απειλή αφαίρεσης κονδυλίων και η παρέμβαση Αρβανίτη στην ευρωβουλή

Χριστοδουλάκης: Στις εκδηλώσεις πάω και λέω τη γνώμη του ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν χρειάζεται άδεια (video)

Στέφανος Κασσελάκης: Στην πρεμιέρα της «Κάρμεν» στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:48