search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:53
MENU CLOSE

Μαρινάκης κατά Χρυσομάλλη

08.02.2024 14:45
paylos-marinakis-new

Σφοδρή επίθεση στον Κοσμήτορα της Νομικής του ΔΠΘ, Μιχάλη Χρυσομάλλη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για το θέμα της εισβολής των ΜΑΤ ώστε να «σπάσει» η κατάληψη της σχολής.

Ο Π. Μαρινάκης, αφού ανέφερε ότι σύμφωνα με την αστυνομία, τους κάλεσε ο ίδιος ο Κοσμήτορας της σχολής, υποστήριξε ότι ο Μ. Χρυσομάλλης, «φοβούμενος κάποιες μειοψηφίες, έριξε το μπαλάκι σε φοιτητές του και στοχοποίησε τον φοιτητικό σύλλογο».

Όσο για τη δήλωση Χρυσομάλλη, ότι η απόφαση για την εισβολή των ΜΑΤ «ήταν μία κυβερνητική απόφαση, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μετά από μεσολάβηση αποφοίτου μας και σημερινού υπουργού. Μέχρι εκεί μπορώ να πω», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – απόφοιτος και ο ίδιος της Νομικής του ΔΠΘ – κάλεσε τον Κοσμήτορα της σχολής «ή να ανακαλέσει ή να ονοματίσει, για να μπορεί στη συνέχεια να έχει και τις έννομες συνέπειες», λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έκανε καμία παρέμβαση.

Χοντραίνει το πράγμα…

Διαβάστε επίσης:

Αλήθεια, γιατί δεν καλεί η εξεταστική τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλο;

Κασσελάκης: «Ο Τάιλερ κάνει ιδιαίτερα Ελληνικών» αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια καντίνας στα Σέρβια – Ζήτησε «greek souvlaki»

Νέα «συνάντηση» εκπρoσώπων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΡ σε εκδήλωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:52