search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Open: Σαββατοκύριακο τελικά το νέο τηλεπαιχνίδι «Next please» με την Αννίτα Πάνια

08.02.2024 17:41
annnita pania tilepaixnidi 987- new

Ο κύβος ερρίφθη στο Open και από αυτό το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.00 θα μεταδίδεται το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Next please» με παρουσιάστρια την Αννίτα Πάνια.

Στο «Next please» οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες  και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Δώρακαι  χρηματικά ποσάθαπεριμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της παρέας του τηλεπαιχνιδιού και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη  τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Η νέα πρόταση του καναλιού της Παιανίας θα αναμετράται με τις εκπομπές «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ελληνική ταινία του Mega , «Όλα σε τάξη» και «Άκρως οικογενειακόν» του ΑΝΤ1,  «Καλύτερα δεν γίνεται» και «Kitchen lab» του Alpha, «Dr House» και «Frozen Planet II» του Σκάι, μεσημεριανό δελτία και «Φιλαράκια» του Star, «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Realclassic.gr: Στον «αέρα» το νέο θεματικό web radio του Real Group – 24ωρο πρόγραμμα μόνο με κλασσική μουσική

EΡΤNEWS: Συνέντευξη του – υποψήφιου για Όσκαρ – μοντέρ της ταινίας «Poor things» Γιώργου Μαυροψαρίδη (Video)

«Βοomers»: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του «Ράδιο Αρβύλα» από Κανάκη-Σερβετά-Κιούση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:45