search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Πρώτη έξοδος μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση

10.02.2024 13:43
kate_middlenton

Την πρώτη της έξοδο από το Παλάτι του Ουίνσδορ, μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η πριγκίπισσα της Ουαλίας -η οποία αναρρώνει ικανοποιητικά– αναχώρησε με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους για την εξοχική Οικία Σάντριχαμ, στην οποία βρίσκεται ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη διάγνωση με κακοήθεια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, η Κέτι και η οικογένειά της θα μείνουν στο Anmer Hall, το σπίτι τους στο κτήμα Σάντριχαμ, καθώς τα παιδιά τους δεν θα έχουν υποχρεώσεις τώρα που ξεκίνησαν οι σχολικές διακοπές.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος είχε επισκεφτεί την Κέιτ Μίντλετον όταν αυτή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο αλλά και όταν είχε μεταφερθεί, μετά τη νοσηλεία της, στο Adelaide Cottage, το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων της οικογένειας στο Windsor Home Park.

Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, εκπρόσωπος των Ανακτόρων δήλωσε ότι «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί καμία λεπτομέρεια σχετικά με τη φύση της χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο πηγές του Παλατιού διέψευσαν από την πρώτη στιγμή τα σενάρια περί καρκίνου.

Διαβάστε επίσης:

Ολλανδία: Ευθανασία μαζί με τη σύζυγό του έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Ντρις φαν Αχτ

Πόλεμος στη Γάζα: Τι δείχνουν οι αριθμοί πίσω από τα σχέδια για ισοπέδωση της Ράφα

Οι απανωτές γκάφες του Τζο Μπάιντεν προκαλούν… πονοκέφαλο στους Δημοκρατικούς και… χαμόγελα στους Ρεπουμπλικανούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32