search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:52
MENU CLOSE

Πού χάθηκες, Βαγγέλη;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2320
08/02/2024
10.02.2024 16:33
meimarakis

Πολύς κόσμος από την κυβέρνηση και τη Ν.Δ. ήταν παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου, Δημήτρη Τσιόδρα, με την οποία ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ουσιαστικά εγκαινίασε και τυπικά την προεκλογική του εκστρατεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ωστόσο, από την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής αξίζει να κρατήσει κάποιος δύο στοιχεία: μια παρουσία και μια απουσία. Η παρουσία ήταν του Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην «ισχυρού ανδρός» στο Μαξίμου, μέχρι που «έσκασε» η υπόθεση των υποκλοπών και παραιτήθηκε μαζί με τον διοικητή της ΕΥΠ. Μάλιστα, ο Γ. Δημητριάδης ανέβασε και φωτογραφίες του με τον Δ. Τσιόδρα και άλλα στελέχη στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όσο για την απουσία, δεν ήταν άλλη από αυτήν του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Β. Μεϊμαράκης θα παραμείνει «αφεντικό» και στις εκλογές του Ιουνίου, ωστόσο η απουσία του από την εκδήλωση ήταν… ηχηρή.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση να πείσει ότι δεν είναι στον κόσμο της

Σε τρακτέρ του μπλόκου Καρδίτσας ο Κασσελάκης

Ελληνική Λύση: Προσέφυγε στο ΕΣΡ κατά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28