search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:34
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες – Πού κινούνται οι έρευνες για το μέλος των «Πυρήνων» και τους ΟΥΚαδες

11.02.2024 13:00
astynomikos

Για τη μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής «η έρευνα της αστυνομίας έχει δείξει ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες», δηλαδή το μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς», οι ΟΥΚάδες του Πολεμικού Ναυτικού και ο πορτιέρης.

«Δεν συνδέθηκαν οι άνθρωποι μεταξύ τους στη δικογραφία που σχηματίστηκε. Συνελήφθησαν για αυτά που κατείχαν», ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες για κατοχή συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένα άτομα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει σύνδεση των ατόμων αυτών με την πρόσφατη δολιοφθορά, την ανατίναξη του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ -που μεταφέρει νερό από τη Σαλαμίνα στην Αίγινα- η κ. Δημογλίδου απάντησε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από την έρευνα της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μας, νοικιάζω αλλού – Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια»

Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει»

Ηλεία: Μάχη με τις φλόγες σε δασική έκταση στο Kρυονέρι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32