search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:56
MENU CLOSE

Βουλγαρία: Νεκρός ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπόροβετς

12.02.2024 19:35
ski-voulgaria-1

Νεκρός εντοπίστηκε ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στη Βουλγαρία, σύμφωνα με το τοπικό site novinite.com. Η χιονοστιβάδα καταπλάκωσε μια ομάδα Ελλήνων σκιέρ, με τους τρεις εκ των τεσσάρων να καταφέρνουν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Markujik 3, με την Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης να ενημερώνεται γύρω στις 14:13. «Τέσσερις Έλληνες πολίτες καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα. Τρεις απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους. Ο σκιέρ αγνοείται προς το παρόν» δήλωσε νωρίτερα άτομο από την Υπηρεσία.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου μετείχαν πάνω από 25 διασώστες βουνού με 4 σκύλους. Η χιονοστιβάδα εκτιμάται ότι είχε μήκος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα.

Με αφορμή το περιστατικό, η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης εξέδωσε προειδοποίηση με την οποία συμβουλεύει τα άτομα να αποφεύγουν τις ελικοειδείς βόρειες, βορειοανατολικές και ανατολικές πλαγιές του Μπόροβετς.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: «Να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με άλλη υπόθεση» – Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Καρνέση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή

Δικαστήρια Θεσσαλονίκη: Επί 10 ημέρες ήταν η βόμβα-φάκελος πάνω σε γραφείο – Τι προκάλεσε υποψίες

Σάλος με υπάλληλο σε εμπορικό κέντρο για το πώς «καθαρίζει» τα φλιτζάνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:48