search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Αποστάσεις από Πορτοσάλτε περί «προτροπής σε δολοφονία» από τον Πάνο Βλάχο – «Στην Κρήτη εξαρτάται ποιος το λέει»

12.02.2024 13:39
dora_mpakogianni_new

Πιο ψύχραιμη, από τον Άρη Πορτοσάλτε αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το εάν το τραγούδι του Πάνου Βλάχου αποτελεί «προτροπή σε δολοφονία, εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ως γνωστόν, ο Άρης Πορτοσάλτε ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδοποιού.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την άποψη ότι αποτελεί «προτροπή σε δολοφονία».

«Μπορεί κανένας να το εκλάβει έτσι όταν λες αυτού του είδους τη φράση… ξέρετε στην Κρήτη έχουμε μια παλιά κουβέντα που λέμε όταν λέει κάποιος θα σας σκοτώσω εξαρτάται ποιος το λέει. Αν το λέει κάποιος που έχει την ικανότητα να σε σκοτώσει μετράει διαφορετικά από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι σε θέση να κάνει το παραμικρό», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη αδειάζοντας τον Άρη Πορτοσάλτε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το τραγούδι «κακόγουστο» που δεν αξίζει «ανάλυση σε βάθος».

«Είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα βραβείο ποίησης η φράση αυτή. Είναι 100% κακόγουστη από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως αξίζει ανάλυση σε βάθος», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάζει η ΝΔ τις ομοφοβικές επιθέσεις Μπέου και Μουτζούρη σε βάρος του Κασσελάκη

Κεντροαριστερά: Στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν και συνυπάρχουν όλες οι δυνάμεις – Μία εκδήλωση «οδηγός»

Κώστας Μουτζούρης: Χυδαία, ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:30