search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:47
MENU CLOSE

Κώστας Μουτζούρης: Αμετανόητος ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου για την ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη (video)

12.02.2024 16:25
moutzouris_1202_1460-820_new

Αμετανόητος παρουσιάστηκε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, για την χυδαία, ομοφοβική επίθεσή του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε λόγο για «χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Παράλληλα, υποστήριξε πως «ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν».

Αναλυτικά η δήλωση Μουτζούρη:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση  η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι ) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Διαβάστε επίσης:

Ποινικός Κώδικας: Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης και αυστηροποίηση ποινών – Οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο

Αγροτικές κινητοποιήσεις: «Ουσιαστικός» ο διάλογος Μητσοτάκη – αγροτών, αλλά δεδομένα τα δημοσιονομικά όρια

Μητσοτάκης σε Βούτσιτς: «Η Ελλάδα είναι ο πιο σταθερός σύμμαχος της Σερβίας για την ευρωπαϊκή της προοπτική» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:45