search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία – Η επιθυμία κάποιου δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή» (Video)

12.02.2024 12:36
nikos-anadiotis-new

Για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφύλων μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, εκφράζοντας την αντίθεσή του, καθώς για τον ίδιο η «ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία» (!).

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, ο ηθοποιός που, μάλιστα, συμμετείχε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του εν λόγω νομοσχεδίου, εξέφρασε -μεταξύ άλλων- την άποψη ότι η επιθυμία κάποιου δεν αποτελεί και δικαίωμά του στη ζωή…

«Διαφωνώ και με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο, κατά τη δική μου κρίση. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας. Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο. Δεν είναι αρρώστια. Δεν είναι η μόνη αμαρτία. Αν ήταν θέμα της φύσης δεν θα είχε ανδρικό μόριο και δεν θα είχε γυναικείο μόριο».

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λώσης: Εξώδικο στα ΜΜΕ – Τι απαγορεύει στο εξής το ζευγάρι

Viral στο TikTok ο Καρβέλας με Βίσση και Πάνια – «Αννίτα, ο πρώην μας» (Video)

Κατερίνα Λιόλιου: Θαμώνας τής πέταξε γυάλινο αντικείμενο – Η στιγμή που τον διώχνει από το μαγαζί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09