search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λώσης: Εξώδικο στα ΜΜΕ – Τι απαγορεύει στο εξής το ζευγάρι

12.02.2024 12:05
dimitrioy-kioyrtsaki-new

Εξώδικη δήλωση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέστειλαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης με αφορμή τη διαμάχη του ζευγαριού με την Άντζελα Δημητρίου.

Σε αυτό, οι δυο τους απαγορεύουν ρητά σε ιστοσελίδες, εκπομπές και εφημερίδες οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά τους ή τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Χαρακτηρίζοντας δε, τα πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα «απαράδεκτα και εν γένει παράνομα», επισημαίνουν ότι στο εξής επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

«Σας καλούμε να απέχετε»

«Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμική αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου. 

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποιοσδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

Άντζελα Δημητρίου: Η ρήξη με την κόρη της και τον γαμπρό της

Υπενθυμίζεται ότι η Άντζελα Δημητρίου είχε έναν σοβαρό καβγά με την κόρη της και τον γαμπρό της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αμερική και έκτοτε, οι σχέσεις τους είναι σε ρήξη.

Μιλώντας, μάλιστα στο περιοδικό ΟΚ!, η λαϊκή ερμηνεύτρια επιβεβαίωσε τις φήμες, κάνοντας λόγο για για συνθήκες καταπίεσης, κάτω από τις οποίες ζούσε εξαιτίας τους, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Ακολούθησαν δηλώσεις εκατέρωθεν μέσω των δικηγόρων τους με την «κόντρα» ανάμεσά τους να αποκτά διαστάσεις…

Διαβάστε επίσης:

Viral στο TikTok ο Καρβέλας με Βίσση και Πάνια – «Αννίτα, ο πρώην μας» (Video)

Κατερίνα Λιόλιου: Θαμώνας τής πέταξε γυάλινο αντικείμενο – Η στιγμή που τον διώχνει από το μαγαζί (Video)

Λυδία Φωτοπούλου: Συγκλονίζει για την εγγονή της – «Διαγνώστηκε με λευχαιμία, το αγαπημένο της παιχνίδι είναι ο γιατρός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39