search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Μπάιντεν: «Να αντισταθούμε στους τυράννους» – Προτρέπει για επίσπευση έγκρισης της βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

13.02.2024 19:40
BIDEN2
AP

«Αν δεν αντισταθούμε σε τύραννους που επιδιώκουν να κατακτήσουν ή να διαμελίσουν εδάφη γειτονικών τους χωρών, οι συνέπειες για την εθνική ασφάλεια της Αμερικής θα είναι σημαντικές», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Με τη δήλωση αυτή ο Τζο Μπάιντεν προέτρεψε την Τρίτη 13/2 τη Βουλή των Αντιπροσώπων να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην έγκριση νομοσχεδίου για τη βοήθεια σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν – συνολικού ύψους 95,34 δισεκατομμυρίων δολαρίων – το οποίο ενέκρινε νωρίτερα η Γερουσία.

«Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοί μας παρακολουθούν. Είναι ώρα η Βουλή να αναλάβει δράση και να στείλει αμέσως αυτό το διακομματικό νομοσχέδιο στο γραφείο μου, ώστε να το υπογράψω και να γίνει νόμος», υπογραμμίζει.

Διαβάστε επίσης:

«Περισσότερο χάος»: Με νέα διαφήμιση η Νίκι Χέιλι κατακεραυνώνει τον Τραμπ

Τουρκία: Εργάτες εγκλωβίστηκαν μέσα σε χρυσωρυχείο μετά από κατολίσθηση (Video)

Φρέντι Μπελέρης: Φυλάκιση 2,5 ετών προτείνουν οι εισαγγελείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:28