search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:29
MENU CLOSE

Γάμος ομοφύλων: Στα θεωρεία της Βουλής οι Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος

15.02.2024 17:54
kapoytzidis-sergoulopoulos-1

Τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα τεκνοθεσίας, παρακολούθησαν από τα θεωρεία της Βουλής μεταξύ άλλων οι Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο, καθώς πολλάκις έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;», δήλωσε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης μία ημέρα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσφατα αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα γίνεις γονιός επειδή σου επιτρέπει ένα νομοσχέδιο». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον ρόλο του γονέα ως κάτι πολύ σοβαρό τονίζοντας πως είναι κάτι που ο καθένας είτε το έχει μέσα του είτε όχι. «Σπάμε το στερεότυπο ότι ένας ομοφυλόφιλος θέλει να γίνει γονιός»,

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Τα ΜΑΤ μπήκαν στο χώρο του πανεπιστημίου – Έκαναν χρήση χημικών και κρότου-λάμψης (Videos)

Δράμα: Νεκρός 62χρονος μετά από έκρηξη σε αποθήκη εγκαταλελειμμένου λατομείου (photos)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια έστειλαν οι φοιτητες (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:26