search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:21
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Κασσελάκη κατά του Πρώτου Θέματος

15.02.2024 07:25
kasselakis_1502_1460-820_new

Επίθεση κατά του Πρώτου Θέματος εξαπέλυσε -μέσω X- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή δημοσίευμα του Μέσου.

«Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για “έκρυθμη κατάσταση” και “έκρηξη” στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ-Πρώτο Θέμα. Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του.

«Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη, εξαρτάται από εσάς. Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία», προσθέτει, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ακόμα, ότι χθες ήταν στις Βρυξέλλες «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο», τονίζοντας ότι «η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα. Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;», σχολιάζει.

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: Άγριες κόντρες στη Βουλή – Σκέρτσος εναντίον Κουτσούμπα και Ελληνική Λύση εναντίον Σπαρτιατών

Καιρίδης για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο νόμος έχει σημασία και στον γεωστρατηγικό ανταγωνισμό»! (video)

Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Άδωνη Γεωργιάδη για τις αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20