search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:05
MENU CLOSE

Άγγελος Μπράτης: Ποζάρει με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα (Photo)

16.02.2024 12:58
mpratis2-new

Με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα τσιγάρο επέλεξε να ποζάρει ο Άγγελος Μπράτης στη νέα του ανάρτηση στο Instagram με τον γνωστό σχεδιαστή να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Ιδιαίτερα ενεργός στα social media ο γνωστός σχεδιαστής

Αντίστοιχα «ανοιχτός» είναι, όμως, και στις συνεντεύξεις του, εκφράζοντας τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα της κοινωνίας, ενώ δεν διστάζει να μιλά και για την προσωπική του ζωή.

«Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή» είπε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις με την επίθεση Μάνου κατά Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο μαλακι@νο, που σ’ αγκάλιασε η Ελλάδα…και σ’ έκανε πλούσιο;» (Video)

Υρώ Μανέ: Η ερώτηση που την εκνεύρισε μπροστά στις κάμερες (Video)

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Πάντα κουνάει το δάχτυλο – Είναι κατάλοιπα της παλιάς Αριστεράς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:02