search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:36
MENU CLOSE

Αντιδράσεις με την επίθεση Μάνου κατά Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο μαλακι@νο, που σ’ αγκάλιασε η Ελλάδα…και σ’ έκανε πλούσιο;» (Video)

16.02.2024 11:59
manou-kapoutzidis-new

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε η Αφροδίτη Μάνου κατά του Γιώργου Καπουτζίδη με αφορμή την τοποθέτησή του αναφορικά με τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τους ομοφυλόφιλους.

Συγκεκριμένα, αναδημοσιεύοντας την ατάκα κατά την οποία ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο», η τραγουδίστρια και στιχουργός ξέσπασε λέγοντας τα εξής:

 «Τι λες βρε αχάριστο, μαλακι…ο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος; ΓΙΑΤΙ;». 

Έντονες οι αντιδράσεις για την επίθεση Μάνου στον Καπουτζίδη

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε διάφορες αντιδράσεις με πλήθος χρηστών στο διαδίκτυο να ξεσπούν εναντίον της, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της.

Οι παρακάτω αναρτήσεις στο Twitter αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα της δυσαρέσκειας που προκάλεσε η Αφροδίτη Μάνου σε πολλούς με τα γραφόμενά της.


Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ερωτηθείς σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αναφερθεί στην αντιμετώπιση που έχουν οι ομοφυλόφιλοι από την κοινωνία, υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;» που όπως αποδείχθηκε, εξόργισε την Αφροδίτη Μάνου.

Διαβάστε επίσης:

Υρώ Μανέ: Η ερώτηση που την εκνεύρισε μπροστά στις κάμερες (Video)

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Πάντα κουνάει το δάχτυλο – Είναι κατάλοιπα της παλιάς Αριστεράς» (Video)

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο Παρίσι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21