search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Τριανταφυλλίδης κατά Δημητρίου – Πανταζή: «Ξεκίνησαν τη μόδα του νεοσκυλάδικου που χάλασε το ελληνικό τραγούδι» (Video)

16.02.2024 13:41
triantafyllidis-dimitrioy-pantazis-nmew

Την τηλεοπτική πραγματικότητα σχολίασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον τελευταίο καιρό.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος συζητήθηκε έντονα εξαιτίας της επικριτικής στάσης του απέναντι σε ρεπόρτερ αλλά και τη δήλωσή του για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε διαφημίσεις.

Σε αντίθεση, ωστόσο, με τις αντιδράσεις που εξέφρασαν οι περισσότεροι, ο κριτικός τοποθετήθηκε -μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time»- υπέρ του τραγουδιστή.

«Ο Γιώργος Νταλάρας τα είπε μία χαρά. Μετά ήρθε ο καθένας και είπε το μακρύ και το κοντό του, αντί να του πούμε μπράβο. Άλλο Νταλάρας, άλλο Πάνος Βλάχος» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στην Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν τους δυο τραγουδιστές που έφεραν το «νεοσκυλάδικο» στη χώρα μας, «χαλώντας το ελληνικό τραγούδι».

«Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, θα ασχοληθούμε με ανθρώπους που αξίζουν τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Πανταζής και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του κακού. Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του “νεοσκυλάδικου” που χάλασε τη νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια και το ελληνικό τραγούδι. Αυτή η ίδια την ξεκίνησε. Δεν έχει και ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με παραμύθι και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι καλλιτεχνικό να δώσουν» είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, κατηγορώντας τον για υποκρισία, καθώς κάνει αυτά που ο ίδιος έχει κατακρίνει στο παρελθόν.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος, καλό είναι να λέει μόνο καλά πράγματα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει ακριβώς το ίδιο για εμένα πριν 10 μήνες, ότι είμαι κακόψυχος. Αυτό είναι υποκρισία. Το να λες μόνο καλά πράγματα, είναι σαν να υποκρίνεσαι το καλό παιδί» είπε μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν έλεγε καλά πράγματα για εμένα, εγώ θα ντρεπόμουν».

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Μπράτης: Ποζάρει με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα (Photo)

Αντιδράσεις με την επίθεση Μάνου κατά Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο μαλακι@νο, που σ’ αγκάλιασε η Ελλάδα…και σ’ έκανε πλούσιο;» (Video)

Υρώ Μανέ: Η ερώτηση που την εκνεύρισε μπροστά στις κάμερες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:44