search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:38
MENU CLOSE

Δεν παίζουν μ’ αυτά…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2321
15/02/2024
17.02.2024 20:51
tramp androulakis

Εντύπωση μας έκανε – φανταζόμαστε και σε εσάς – η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για τον Ντόναλντ Τραμπ. Είπαμε «αξιόπιστος λόγος» και προτάσεις για εξωτερική πολιτική, αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το πήγε πολύ… μακριά.

Προσέξτε, δεν ήταν απάντηση σε ερώτηση που προέκυψε από συνέντευξη, αλλά δήλωση η οποία μοιράστηκε από το ΠΑΣΟΚ. Και τι αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης; «Οι δηλώσεις του ανεκδιήγητου πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι αποκαλυπτικές και καθιστούν ύψιστη αναγκαιότητα μια ενιαία εξωτερική πολιτική και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αυτοδυναμίας σε ζητήματα άμυνας και ασφάλειας, που θα σφυρηλατεί την αλληλεγγύη και θα διασφαλίζει τα γεωπολιτικά συμφέροντα όλων των λαών της Ευρώπης». Και αν γίνει πρωθυπουργός ο Ανδρουλάκης και ο Τραμπ είναι τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να του λένε τι έλεγε για τον Αμερικανό Πρόεδρο; Τα ίδια που έπαθε ο Τσίπρας;

Διαβάστε επίσης:

«Μόνο μια φορά»: Όταν η Δώρα Αυγέρη τραγούδησε Κώστα Μακεδόνα (Video)

Βασίλης Κόκκαλης: Απαντά γιατί ρώτησε τον επιζώντα των Τεμπών για την τούρτα – τρένο γενεθλίων

Ζωή Κωνσταντοπούλου για ομιλία Μπιμπίλα: «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια ομιλία στη Βουλή – Έχω φίλους που ετοιμάζονται για γάμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:32