search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: Άρχισαν οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών για την 53χρονη – Τι λέει η συγκάτοικός της (Video)

17.02.2024 17:01
KIPSELI-NEW

Στην Ασφάλεια Αττικής βρέθηκε χθες η συγκάτοικος της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά στην Κυψέλη που αγνοείται από τον περασμένο Αύγουστο.

Η υπόθεση πλέον εξετάζεται από την Αστυνομία ως εγκληματική ενέργεια με το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της δολοφονίας.

Η συγκάτοικος της αγνοούμενης είναι το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή και κλήθηκε στην Ασφάλεια να δώσει εκ νέου κατάθεση και να διευκρινίσει ορισμένα σημεία που ισχυρίζεται ότι δε θυμάται σε προηγούμενες καταθέσεις.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης.

Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι η αγνοούμενη πιθανότατα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η εισαγγελέας έχει δώσει σχετική εντολή να πραγματοποιηθεί σχετική διερεύνηση.

«Δεν έχει αποδοθεί κατηγορία»

Μιλώντας στο MEGA, η νομική παραστάτης της συγκατοίκου της 53χρονης, Βούλα Δημητριάδου, λέει:

«Δεν έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία. Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες στο Ανθρωποκτονιών, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οποιοσδήποτε είναι ικανός και γνωρίζει πράγματα να πάει να καταθέσει μια εξαφάνιση, δεν τον εμποδίζει κανείς. Ο καθένας το πώς διαχειρίζεται μια φυγή είναι προσωπικό του θέμα».

«Δεν μπορεί να αφήνει κανείς ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όταν υπάρχει μια τόσο σχέση επί σειρά ετών, είναι εύλογο το ερώτημα. Σε αυτό το γιατί είπε η ίδια όταν ερωτήθηκε, ότι θεώρησε ότι επειδή τελευταία δεν πήγαιναν καλά οι σχέσεις μας, είχαμε διενέξεις, ότι ίσως ήθελε να φύγει να πάει κάπου να ηρεμήσει», συμπληρώνει.

Όπως λέει η ίδια: «Όλα θα ερευνηθούν. Η οποιαδήποτε μαρτυρία θα πρέπει να ερευνηθεί και να αποδειχθεί».

Διαβάστε επίσης:

Ορεινή Κορινθία: Απομακρύνθηκαν τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»

Ναύπακτος: Ανατροπή σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης – «Κατήγγειλα τον πατέρα μου επειδή δεν ενέκρινε την σχέση μου»

Εκβιαστική επιστολή κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ για τις καταλήψεις: «Το πτυχίο σας δεν θα έχει πλέον καμία αξία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:15