search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:05
MENU CLOSE

Χαμογελά ο Λοβέρδος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2321
15/02/2024
18.02.2024 15:26
loverdos new

Χαμογελούν στο στρατόπεδο του Ανδρέα Λοβέρδου για τα όσα δείχνουν οι μετρήσεις, καθώς στις απαντήσεις του ερωτήματος «αν θα ψηφίζατε ένα κόμμα Λοβέρδου» εντοπίζεται βαθμός βεβαιότητας. Αυτά τα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους στο επιτελείου Λοβέρδου, αυτά μας λένε.

Την ίδια ώρα βλέπουν ότι ψηφοφόροι έρχονται τόσο από τη Ν.Δ. όσο και από το ΠΑΣΟΚ. Το επόμενο διάστημα θα φανεί και η απήχηση που θα υπάρξει στο κόμμα, καθώς έχει ήδη μπει στις μετρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι το κόμμα θα ανακοινωθεί επίσημα στις 4 Μαρτίου. Το όνομα κρατιέται μυστικό, ωστόσο η ταυτότητά του είναι καθαρή. Θα φανεί αν μπορεί ο Ανδρέας Λοβέρδος να ανακατέψει την τράπουλα στο Κέντρο. Όπως έγραψε το «Ποντίκι» στο προηγούμενο φύλλο, ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται κοντά στον Λοβέρδο είναι ο πρώην υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης by night: Για ποτό στου Ψυρρή με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά (Video)

Δεν παίζουν μ’ αυτά…

«Μόνο μια φορά»: Όταν η Δώρα Αυγέρη τραγούδησε Κώστα Μακεδόνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:01