search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Alpha και ΣΚΑΪ βρέθηκαν στην πρώτη θέση το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα

19.02.2024 16:49
tileorasi_diafimiseis_3010_1460-820_new
credit: pixabay

Η πρεμιέρα του σόου «Just the 2 of us» στον Alpha, το Σαββατόβραδο και η απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αλλά και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ την Κυριακή, ήταν κατά κύριο λόγο οι τηλεοπτικές προτάσεις που διαμόρφωσαν τη μοιρασιά στις πίτες τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου, με τον Alpha (Σάββατο) και τον ΣΚΑΪ (Κυριακή) να αποκομίζουν το μεγαλύτερο σε μέγεθος κομμάτι.

O Alpha, εξάλλου, ήταν εκείνος που είχε την υψηλότερη απόδοση από κάθε άλλο κανάλι στη διάρκεια του weekend, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Το Σάββατο ειδικότερα, η κίνηση στα κανάλια ήταν μάλλον χαλαρή, κρίνοντας από τα περισσότερα μερίδια των καναλιών που ήταν μονοψήφια.

Αλλά και την Κυριακή η συνολική -υποτονική- για την εποχή εικόνα δεν άλλαξε ιδιαιτέρως. Χθες μόλις τρία κανάλια είχαν μερίδια τηλεθέασης με διψήφια ποσοστά στα κύρια μέρη τους. Στα αξιοπρόσεκτα η βελτιωμένη, τηρουμένων των αναλογιών, απόδοση του Open και τις δύο ημέρες, στοιχείο που δείχνει ότι κάποιοι -περισσότεροι από εκείνους που το προτιμούν τις καθημερινές- κατευθύνονται σε αυτό τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε επίσης:

Το «χαρτί» της τηλεθέασης συγκέντρωσε και την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

ΕΡΤNEWS: Θεματική εκπομπή κάθε απόγευμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

«Βίλατζ Γιουνάιτεντ»: Κόσμημα στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 το ντοκιμαντέρ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιφέρεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:19