search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Τρίκαλα – Πατροκτονία με αλυσοπρίονο: Ο δράστης ήθελε να κόψει και το δικό του κεφάλι!

19.02.2024 09:16
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA_SLIDER

Σοκ έχει προκαλέσει το ανατριχιαστικό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 46χρονου δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, το έγκλημα δεν το διέπραξε την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν, στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ο δράστης επιχείρησε να κόψει και το δικο του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα.

Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο Τρικάλων, σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Από τον χώρο του εγκλήματος κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Μαυρομμάτης: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Διασωληνώθηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Πέλλα: Έκοψε το αυτί ντελιβερά με δαγκωματιά – «Κανιβαλισμός της κοινωνίας» λέει ο δικηγόρος του θύματος (video)

Κορινθία: Στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – Τα φωτοβολταϊκά, η δουλειά στον Δήμο και η απάντηση για τα παιδιά (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:32