search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Απίστευτο φάουλ του Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή: Eίπε ότι «η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

20.02.2024 17:43
stylianidis vouli 765- new

Απίστευτο φάουλ του Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή που ανέφερε ότι «η μισή Κύπρος είναι τουρκική».

Έντονες αντιδράσεις πυροδότησε η φράση αυτή του Κύπριου υπουργού Ναυτιλίας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να τον καλεί να ανακαλέσει, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως την είπε εν τη ρίμη του λόγου του.  

«Μείναμε με το στόμα ανοιχτό», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας, υπογραμμίζοντας ότι η Κύπρος είναι υπό κατοχή. 

Για μια διατύπωση που χρησιμοποιείται με τις ίδιες λέξεις στην Κυπριακή Βουλή, ενώ έχει ειπωθεί κι από προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Χρήστος Στυλιανίδης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. «Ακούστηκε ότι παραχώρησα τη μισή Κύπρο, προς Θεού, εγώ είμαι πολεμιστής της Κύπρου και οι είναι γνωστοί οι αγώνες μου για την πατρίδα μου», είπε για να συμπληρώσει ότι η φράση του είναι σε εισαγωγικά. 

Διαβάστε επίσης:

KKE για Εξεταστική για Τέμπη: Η κυβέρνηση φοβάται όσα έχουν αναδειχθεί για τις τεράστιες ευθύνες της στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα

ΣΥΡΙΖΑ: Σε θυελλώδες κλίμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία στις 19:00 – Η έμμεση αναφορά Κασσελάκη μέσω… κλιματιστικών

Δώρα Αυγέρη: Στο έγκλημα των Τεμπών έρχεται να προστεθεί το έγκλημα της συγκάλυψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:59