search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:44
MENU CLOSE

Κορινθία: Nέα φωτογραφικά ντοκουμέντα για τον 45χρονο παλαιοχριστιανό – Δίπλα στα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής

20.02.2024 18:58
palaioxristianos xrysi avgi- new

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία, από την περίοδο που ο ίδιος ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο 45χρονος,  που συνελήφθη πρόσφατα, συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν γίνει το 2012 έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όταν πλήθος περίπου 200 ατόμων, ανάμεσά τους και – τότε – βουλευτές της Χρυσής Αυγής, διαμαρτύρονταν για το έργο «Corpus Christi». Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2012, παρόντες ήταν ο Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς και Γιώργος Γερμενής.

Τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά διέταξε ο εισαγγελέας

Παράλληλα,  το MEGA παρουσίασε σελίδα που έχει ο πατέρας στο Facebook και ισχυρίζεται πως είναι «συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και ορθόδοξος Ρωμιός».

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας. Η εισαγγελική απόφαση πάρθηκε την Τρίτη (20/02) καθώς, σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα των παιδιών αλλά και ο 45χρονος που έχει συλληφθεί, αρνούνται να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών.

Ο 45χρονος, ωστόσο, αρνείται να δώσει δείγμα DNA ώστε να καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού με τα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Τρισάγιο στα Τέμπη τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Συγκίνηση στον τόπο της τραγωδίας (Photos)

Σύνταγμα: Στο πλευρό των αγροτών ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Κασσελάκης

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA στα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών» – «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα», λέει ο πατέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42