search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:59
MENU CLOSE

Σύνταγμα: Στο πλευρό των αγροτών ο Κασσελάκης – Ζήτησε «λύσεις άμεσα», ανέβηκε και σε τρακτέρ (Photos/Videos)

20.02.2024 18:29
KASE5
Eurokinissi

Tο παρών στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με πολλούς βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε και ο Στέφανος Κασσελάκης εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στις κινητοποιήσεις τους.

«Ο αγώνας μας είναι κοινός – αγρότες – φοιτητές – εργάτες» αναγράφεται στο πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που στέκεται στο πλευρό των παραγωγών, οι οποίοι και διεκδικούν λύσεις εδώ και τώρα στα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Κοντά στους αγρότες ο Κασσελάκης: Ζητά ουσιαστικές λύσεις

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε θερμή υποδοχή από τους αγρότες που βρίσκονται στο Σύνταγμα, οι οποίοι μάλιστα του προσέφεραν και ένα λουλούδι.

Ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε σε τρακτέρ ενώ βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος των αγροτών συνομιλώντας μαζί τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες, υλοποιώντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση με τους μεσάζοντες και τα ολιγοπώλια. Να επέμβει άμεσα το κράτος. Να μην υπάρχει πλέον αυτή η κοροϊδία».

Να καταργηθεί μόνιμα ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο, να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα και επιτέλους μία ρύθμιση οφειλών για να μην δουν αυτοί οι άνθρωποι τη γη τους να ρευστοποιείται. Απλά πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχουν κατέβει στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο είναι οι Νίκος Παππάς, Διονύσης Καλαματιανός, Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλης Κόκκαλης και Γιώργος Ψυχογιός.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: «Χωρίς εμάς τι θα φας;» – «Πλημμύρισαν» το Σύνταγμα τα τρακτέρ για το μεγάλο συλλαλητήριο

Απίστευτο φάουλ του Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή: Eίπε ότι «η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

KKE για Εξεταστική για Τέμπη: Η κυβέρνηση φοβάται όσα έχουν αναδειχθεί για τις τεράστιες ευθύνες της στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20