Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τρισάγιο στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από έναν χρόνο και στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος προσήλθε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στον τόπο του τραγικού συμβάντος και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.
Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε, στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος και τον συνόδευσε στο χώρο του δυστυχήματος.
Εκεί, τους περίμενε η κυρία Καρυστιανού συγγενής θύματος. Τον Μακαριώτατο συνόδευαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιωάννης Καραμούζης Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και ο Πρωτοδιάκονός του Ιερολογιώτατος κ. Ιωάννης Μπούτσης.
Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως παρέστησαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος αυτής, και ο Πρωτοδιάκονος Ιερολογ. κ. Σπυρίδων-Αθανάσιος Σάσσαλος.
Εμφανής ήταν η συγκίνηση του Αρχιεπισκόπου, αλλά και της κ. Καρυστιανού, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.
Διαβάστε επίσης:
Μαρία Καρυστιανού: Έσπασε το φράγμα των 500.000 υπογραφών το αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.