search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:34
MENU CLOSE

Επικό βίντεο με τα «μαργαριτάρια» Μαρκόπουλου και τους καβγάδες του στην εξεταστική για τα Τέμπη

21.02.2024 17:08
markopoulos new

Επικό βίντεο με τις «ακρότητες» του προέδρου της Εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Χωρίς καμία διάθεση αυτοσυγκράτησης ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βουλευτής της ΝΔ φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Luben, να χάνει κάθε έλεγχο, με απίστευτους χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει όλο αυτό το διάστημα στην εξεταστική επιτροπή. Προσβλητικές συμπεριφορές, διαπληκτισμοί σε κάθε ευκαιρία με βουλευτές, εκπέμποντας μία εικόνα πλήρους ευτελισμού της διαδικασίας, ενώ έφτασε σε σημείο να κάνει bulling και καθηγητή στο σχολείο της κόρης του.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχανε την ψυχραιμία του συχνά, αδυνατώντας να διατηρήσει τον έλεγχο της διαδικασίας. Στα πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητούσε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις και βουλευτής της Νίκης σηκώθηκε και άρχισε να κάνει… διατάσεις προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Μαρκόπουλου, ενώ ενοχλήθηκε και με τις ερωτήσεις στον Κ. Καραμανλή. Σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει συγκρουστεί τόσο με τον εισηγητή του ΚΚΕ όσο και με την εισηγήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Επιπλέον, η Νέα Αριστερά είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκόπουλου, ενώ σάλος είχε προκληθεί όταν είχε αποκαλέσει «γουρλίδικη» την Επιτροπή, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη, αν και αυτές τις μέρες πέταξε και νέο μαργαριτάρι, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος: «το διασκεδάζω». Σημειώνεται πως αδιανόητες επιθέσεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς έχει εξαπολύσει και σε πάνελ, όπως σε βάρος του Προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ενώ αποκάλεσε δημοσιογράφο “γιουσουφάκι” σε τηλεοπτική εκπομπή  

Διαβάστε επίσης:

Εξαρθρώθηκε συμμορία που εξαπέλυε επιθέσεις και έδερνε πελάτες νυχτερινών κέντρων

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός – «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Κιβωτός του Κόσμου: Περαιτέρω ανάκριση για ακόμη δύο νεαρούς, με κατηγορούμενο τον πατέρα Αντώνιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48