search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Οι δύο εκρηκτικοί διάλογοι Κασσελάκη – Τεμπονέρα στην αρένα της Πολιτικής Γραμματείας

21.02.2024 12:14
teboneras-kasselakis

Από τις πιο έντονες στιγμές της χθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Η πρώτη έγινε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την αμφισβήτηση που δέχεται από στελέχη.

«Ποιος σε αμφισβητεί πρόεδρε; Κανείς δεν αμφισβητεί» του είπε ο κ. Τεμπονέρας για να εισπράξει την ωμή απάντηση από τον κ. Κασσελάκη «εσύ»!

«Εγώ; Όχι πρόεδρε δεν σε αμφισβητώ» αναγκάστηκε να απαντήσει στην ευθεία πρόκληση ο κ. Τεμπονέρας για να μην δώσει συνέχεια σε μία συζήτηση, που θα οδηγούσε σε μετωπική σύγκρουση.

Το δεύτερο σημείο της κόντρας ήταν προς το τέλος της συνεδρίασης, όταν ο κ. Τεμπονέρας ζήτησε να γίνει ψηφοφορία για να αποσύρει ο κ. Κασσελάκης την επιστολή της Δευτέρας προς την Πολιτική Γραμματεία, με αρκετά επιθετικούς χαρακτηρισμούς για τα μέλη της.

Σε κείνο το σημείο και ενώ ο κ. Τεμπονέρας μιλούσε έντονα, χωρίς όμως να πείθει τα μέλη της ΠΓ για ψηφοφορία, παρενέβη ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος έκανε ένα βήμα πίσω λέγοντας «αποσύρω την επιστολή για όλους, αλλά όχι για σένα. Για σένα τα εννοώ αυτά που έγραψα».

Πάντως, με όλη αυτή την κόντρα ο κ. Τεμπονέρας πετυχαίνει να έχει διακριτό ρόλο και να ενισχύει τη θέση του έναντι άλλων αμφισβητιών του κ. Κασσελάκη, στην εσωκομματική σύγκρουση που εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επόμενης ημέρας των ευρωεκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτακης – Μόντι: Βαθαίνει η συνεργασία των δύο χωρών – Στόχος ο διπλασιασμός εμπορικών συναλλαγών

Μακραίνει η λίστα των μνηστήρων για την θέση του ευρωπαίου επιτρόπου

Στα Ιωάννινα για τα «Ελευθέρια» η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:57