search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Νόρα Βαλσάμη: «Σκ@@.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη» (Video)

22.02.2024 14:03
nora-valsami-new

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Νόρα Βαλσάμη, καθώς εδώ και καιρό αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Αφού κατάφερε να σώσει το σπίτι της από πλειστηριασμό χάρη στη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η ηθοποιός τόνισε ότι η σύνταξη που παίρνει δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ με αποτέλεσμα να αδυνατεί να προμηθευτεί ακόμα και τα βασικά.

«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή» είπε και πρόσθεσε:

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους. Είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας για τον γάμο του: «Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα θα είχε τρεις πατεράδες» (Video)

Οδυσσέας Σταμούλης για την τραγική απώλεια του γιου του – «Εγώ δεν κάλεσα ποτέ κανέναν να του πω τον πόνο μου» (Video)

Χρήστος Σπανός: Ο γάμος με τη… δασκάλα του – «Ξεκινήσαμε με την σκέψη “πάμε να κάνουμε ένα παιδί και του χρόνου δεν θα είμαστε μαζί”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:00