search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Νέες αιχμές από Παύλο Πολάκη κατά Αλέξη Τσίπρα: Ποιος είχε δίκιο τελικά;

26.02.2024 18:42
POLAKES
Eurokinissi

Πέρασε ένας χρόνος από την καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Facebook την οποία συνοδεύει και με στιγμιότυπα από περσινή του ανάρτηση που του «θύμισε» το Facebook καθώς και από την είδηση για παραπομπή του στα όργανα του κόμματος με απόφαση του τότε προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης δείχνει ότι επιχειρεί να δικαιωθεί αναδρομικά για την περίοδο κατά την οποία βρισκόταν υπό διωγμό από τον τότε πρόεδρο του κόμματος για τις προγραφές κατά δικαστικών και δημοσιογράφων.

«Με αιτία και αφορμή την ανάρτησή που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη» γράφει ο κ. Πολάκης. «Ενα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπων και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν. Αραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;» διερωτάται ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μου τα θύμισε το FB… σαν σήμερα το 2023: Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη… Ενα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν. Αραγε ποιος είχε δίκιο τελικά;;;;

Υγ. Γράφω «αιτία και αφορμή» καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετάκη στα Χανιά, παρά την ομόφωνη και χωρίς καμία αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας, μετά τον εκβιασμό του Σταθάκη ο οποίος απαίτησε να βγει!»

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Προφανώς βγήκα ενισχυμένος, λάθος του Τσίπρα να μην εμφανιστεί στο συνέδριο» – LIVE η συνέντευξή του στην ΕΡΤ

Αρχιμανδρίτης επιτέθηκε στον Χρηστίδη γιατί ψήφισε τον γάμο των ομοφύλων – Αντίδραση από ΠΑΣΟΚ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι, στη Διάσκεψη του Μακρόν για την Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:04