search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:26
MENU CLOSE

«H Μάγισσα» spoiler: Η Πολυξένη «σφραγίζει» το μυστικό της με τραγικό τρόπο (video)

27.02.2024 10:34
magissa_spoiler272

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η μάγισσα» (ΑΝΤ1, 21.00) με την Πολυξένη κεντρική φιγούρα, να αποτελεί αφετηρία για να ανοίξει ο κύκλος του αίματος στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες.

Στους Γερακάρηδες φθάνουν τα μαντάτα, ότι έπιασαν την υπηρέτρια των Λασκαραίων, την Πολυξένη για το φόνο του μωρού.

Εκείνη αφοσιωμένη στην κυρά της, τη Δαμιανή, παρά τα σκληρά βασανιστήρια- μαρτύρια που την υποβάλλουν, δεν «λυγίζει» και μένει «ακλόνητη» και σιωπηλή.

Για να κρατήσει επτασφράγιστο το μυστικό που «κουβαλά» προχωρά σε μια σκληρή- απονενοημένη- πράξη και πριν το άδοξο τέλος, σαν έκφανση αυτοθυσίας, ταυτόχρονα ύμνος  αφοσίωσης σε εκείνη που λάτρεψε ανομολόγητα στη ζωή της, επιλέγει να αφαιρέσει την ομιλία της.

Μια πτυχή από το σημερινό επεισόδιο αποκάλυψε η εξαιρετική Παρθενόπη Μπουζούρη για την Πολυξένη Καπαρέλου της, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο topontiki.gr, λίγο πριν «κλείσει» με βάναυσο τρόπο το «κεφάλαιο» της ζωής της ηρωίδας της.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: «Το τραμπούκικο του Πολάκη είναι μες στον Κασσελάκη» – Ο ΣΥΡΙΖΑ, το… ΕΑΜ και η παλαιοχριστιανική τρώγλη! (video)

Εκτός «αέρα» Action 24 και Attica TV

Masterchef: «Λύγισε» ο Λευτέρης για το πρόβλημα υγείας του – «Το έχω αφήσει τρία χρόνια, πρέπει να κάνω εγχείρηση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:25