search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Masterchef: «Λύγισε» ο Λευτέρης για το πρόβλημα υγείας του – «Το έχω αφήσει τρία χρόνια, πρέπει να κάνω εγχείρηση» (Video)

27.02.2024 09:02
masterchef-leyteris-new

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Λευτέρης έπειτα από την ήττα του στη μονομαχία με τη Γεωργία, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει πέσει η ψυχολογία του.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Masterchef μίλησε για ένα χειρουργείο που πρόκειται να κάνει στο νεφρό, εξηγώντας ότι προσπαθεί να μην αναφέρεται συχνά σε αυτό, καθώς δεν αποζητά τη συμπόνια των άλλων.

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας και εγώ δεν τον άκουσα και του είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μαλ…α. Του είπαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε γενικά μία αντίδραση που από ανθρώπους που εκτιμώ, δεν γουστάρω» ανέφερε για τον τσακωμό του με τον Κώστα, ενώ στη συνέχεια, αποκάλυψε το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

«Έχω κι ένα όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει τρία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς και δεν το λέω σε κανένα για να μην λένε ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος» χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Σάλος με το τραγούδι του Ισραήλ – Οι στίχοι του που μπορεί να οδηγήσουν στον αποκλεισμό

«Εκατομμυριούχος» και «Famagusta», το δίδυμο κορυφής στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Παρασκευούλα ζάχαρη η τηλεθέαση για το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08