search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:45
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: Πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του – «Νιώθω πολύ αδικημένος» (Video)

28.02.2024 11:57
gardelis-new

Στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω παρέμεινε ο Σταμάτης Γαρδέλης για μερικές ώρες, μετά από κλήση υπαλλήλων του Δασαρχείο Δυτικής Αττικής, όπου ο ηθοποιός είχε μεταβεί νωρίτερα.

Εξερχόμενος του τμήματος, ο ηθοποιός είπε ότι νιώθει αδικημένος, ενώ η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

«Πώς να είμαι, χάλια είμαι. Νιώθω πολύ αδικημένος, τώρα θα τα δείτε όλα, την αλήθεια είπα» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής  «Πρωινό Σουσού».

Τι οδήγησε στη σύλληψή του

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης επισκέφτηκε το Δασαρχείο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, γιατί περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση με το οικόπεδό του στο Πόρτο Γερμενό. 

Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν είχε ραντεβού ή αν πήρε αναβολή η υπόθεσή του, οι υπάλληλοι τού είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. 

Αυτό, ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού ο οποίος επέμεινε να τον εξυπηρετήσουν. Η επιμονή αυτή του Σταμάτη Γαρδέλη έφερε εντάσεις με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να καλέσουν την αστυνομία.

Ο ηθοποιός μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και παρέμεινε για 4 ώρες έως ότου αφεθεί ελεύθερος.

Το βίντεο μέσα από το κρατητήριο

Την είδηση γνωστοποίησε μια μέρα πριν ο ίδιος ο Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος δημοσίευσε μέσω Facebook ένα βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω.

Στο σύντομο κλιπ, ο ηθοποιός δείχνει τον χώρο και μετά τον εαυτό του να κοιτάζει προς την κάμερα, χωρίς να εξηγεί, ωστόσο, τι έχει συμβεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε λίγη ώρα αργότερα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Σταμάτης Γαρδέλης υποστήριξε ότι η κράτησή του αφορά σε διαμάχη για το οικόπεδο, όπου είναι χτισμένο το σπίτι του, κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Η συνομιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο, διεκόπη τελικά, καθώς του κατασχέθηκε το κινητό. 

«Δεν με βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο, τι άλλο θα με βρει; Ζητάω να μάθω την αλήθεια, οι ερωτήσεις μου ενοχλούν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω περιπέτεια για τον ηθοποιό έρχεται λίγο καιρό μετά την πολυήμερη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε επίσης:

Στο Αττικό Νοσοκομείο ο Κωστής Χατζηδάκης – Υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή

Καιρός: Με καταιγίδες κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος – Τι προβλέπουν Μαρουσάκης και Κολυδάς (video)

Τέμπη: «Σκοπός της ζωής μου να αποδοθούν οι ευθύνες – Δεν λειτουργούσε κανένα σύστημα ασφαλείας» λέει ο πατέρας της 20χρονης Μάρθης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:45