search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Κίνηση τώρα: «Ασφυξία» στην Αττική Οδό – Καθυστερήσεις στον Κηφισό (live χάρτης)

01.03.2024 10:23
attiki-kinisi-new

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα (1/3) η κίνηση σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα προβλήματα για τους οδηγούς να είναι σημαντικά.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα δυο ρεύματα της Αττικής Οδού, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο ύψος της εξόδου Πεντέλης, προς Ελευσίνα, όπου υπήρξε σύγκρουση οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού, οι καθυστερήσεις είναι άνω των 30 λεπτών στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας καθώς και στην περιφερειακή Υμηττού από κόμβο Αγ. Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στις 10:15 το πρωί:

Επίσης, πριν λίγη ώρα, σημειώθηκε φωτιά σε ΙΧ στην εθνική οδό στο ύψος της Κινέτας με αποτέλεσμα να κλείσει η κυκλοφορία στο σημείο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τέλος, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στα δύο ρεύματα της Κηφισού και στην παραλιακή προς τον Πειραιά, από το ύψους του Ελληνικού προς το ΕΔΕΝ. 

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Απρόκλητη αστυνομική βία σε ακινητοποιημένο φοιτητή – Ένστολος του ρίχνει… κουτουλιά και του χτυπά το κεφάλι στο οδόστρωμα! (video)

Βόλος: Επανέφεραν στη ζωή 5χρονο κορίτσι που έπαθε ανακοπή καρδιάς μπροστά στους γονείς του

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15